HyperCam

Je bent hier:Home-Videobewerking-HyperCam

HyperCam

HyperCam is een handig programma voor het maken van videobestanden. HyperCam is gratis maar beschikt ook over een professionele versie.

Download HyperCam

Beschrijving

HyperCam maakt opnames van de activiteiten op je computer. Je kiest via een sneltoets het deel van het scherm waarvan u een afbeelding of video van wilt en het programma start met het maken ervan.

HyperCam is zeer bruikbaar voor mensen die instructiefilmpjes maken voor bijvoorbeeld YouTube of hun eigen website.

Alle taken voor het maken van een geschikt instructiefilmpje neemt HyperCam op zich, u hoeft dus niets meer met u camera vanaf uw beeldscherm te filmen. HyperCam is een soort interne camera die tevens al uw muisbewegingen volgt.

Het programma is zeer snel en gebruiksvriendelijk waardoor het zelfs geschikt is voor een onervaren computergebruiker. Het nadeel van programma’s als HyperCam en CamStudio is de prijs, indien u niet bereidt bent om te betalen zit er een watermerk in uw video’s of afbeeldingen gebrand.

Hoewel de lage prijs (29,95 euro) heeft het programma veel voordelen ten opzichte van concurrenten als CamStudio. Één van die voordelen is de kwaliteit van de opgenomen video’s. Deze ligt bij HyperCam vele malen hoger dan bij haar concurrenten en tevens blijft bij HyperCam de muis zichtbaar.

Hypercam wordt ook veel gebruikt om webcam beelden vast te leggen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HyperCam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *