Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Je bent hier:Home-Games-Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Ghost Recon Advanced Warfighter 2. Download nu gratis de demo van dit actie schietspel. bevat zowel single als multiplayer.

Download Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Categorie:

Beschrijving

GRAW2 plaatst je meteen terug in de combatboots van US Army kapitein Scot Mitchell van het fictieve 5th Special Forces Group (ook wel eens de Ghosts genaamd) en je mag opnieuw de grens met Mexico oversteken om daar een paar hete fajita’s uit het vuur te halen. Je moet het voorgaande GRAW niet gespeeld hebben om van deze te kunnen genieten, maar het helpt je wel om meer greep te krijgen op het achtergrondverhaal. Een Mexicaanse burgeroorlog dreigt door toedoen van een aantal opstandige legergeneraals. De burgerregering en ook de VS zijn om verschillende redenen in het conflict betrokken en deze keer lijkt de strijd zelfs over de grens te zullen spoelen, tenzij jij en je ghosts ingrijpen. Althans dat is wat de in je oorradio schreeuwende oversten van je verwachten.

Wat volgt is meer van die intense infanteriegevechten zoals we die ons uit het origineel herinneren. Je zal er zowel alleen als met je driekoppige team op uitrukken om de meest uiteenlopende missies uit te voeren. Dat gaat van het redden van een Mexicaanse journalist die info over de opstandelingen heeft tot het ‘neutraliseren’ van vijandelijke basissen. De actie speelt zich aan beide kanten van de Amerikaans-Mexicaanse grens af. Aan Mexicaanse kant heeft de omgeving duidelijk geleden onder de burgeroorlog. GRAW2 ziet er nog beter uit dan zijn voorganger en dat zegt heel wat. Vooral atmosferische lichteffecten en explosies verdienen een speciale prijs. Het gevoel van uitgestrektheid is ook opnieuw van de partij wanneer je uitkijkt over weidse dichtbebouwde zones terwijl je er met je helikopter overheen vliegt.

systeem specificaties:

Minimum:
Processor: Intel or AMD, 2 GHz
Operating System: Windows 2000/XP
Memory: 1024 MB RAM
Disk Space: 850 MB
Graphics Card: 128 MB DX9.0c compatible card,
GeForce 6200 or higher
Radeon 9600 or higher
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
CD-ROM or DVD-ROM drive : x2 read speed
DirectX Version: 9.0c
Network: High-speed modem with 64 Kbits of data transfer upload rate for a client, 512Kbits of data transfer upload rate for a server on a full game.

Recommended Configuration:
Processor: Intel or AMD 2.8 GHz
Operating System: Windows 2000/XP
Memory: 1024 MB RAM
Disk Space: 850 MB
Graphics Card: 256 MB DX9.0c compatible card,
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
CD-ROM or DVD-ROM drive : x2 read speed
DirectX Version: 9.0c
Network: High-Speed Modem with 128 Kbits of data transfer upload rate for a client, 512Kbits of data transfer upload rate for a server on a full game.

Graphics Cards Supported:
Radeon 9600
Radeon 9700
Radeon 9800
Radeon X300
Radeon X600
Radeon X800
Radeon X1600
Radeon X1800
Radeon X1900

GeForce 6200
GeForce 6600
GeForce 6800
GeForce 7800

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ghost Recon: Advanced Warfighter 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *