Free RAR Extract Frog

Je bent hier:Home-Compressie-Free RAR Extract Frog

Free RAR Extract Frog

Free RAR Extract Frog zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw .rar-bestanden in- en uitpakt. Het programma is geheel gratis en is zeer snel in gebruik.

Download Free RAR Extract Frog

Beschrijving

Free RAR Extract Frog maakt mogelijk uw .rar-bestanden zeer snel uit te pakken. In deze tijd, waarin het .rar-formaat zeer veel voorkomt is het een ideaal programma.

Het programma heeft veel weg van WinRAR maar beschikt over een betere gebruiksvriendelijkheid. Doordat momenteel het usenet veel wordt gebruikt is het .rar-formaat zeer populair geworden. Veel mensen hakken hun grote bestanden op in kleine stukjes waarna ze de bestanden vervolgens uploaden.

Op dit moment zijn er een aantal programma’s als SpotNet, GrabIt en SABnzbd die automatisch uw gedownloade bestanden uitpakken.

Let u wel op dat het programma bij installatie vraagt op de welbekende ASK.com-toolbar te installeren. Kies er tijdens de installatie voor om deze NIET te installeren!

Het programma is niet alleen geschikt voor het uitpakken van uw bestanden, ook met het inpakken van bestanden helpt het programma u. Via enkele muisklikken zijn uw bestanden in- of uitgepakt.

Free RAR Extract Frog beschikt over veel mogelijkheden waaronder het versleuten van uw bestanden tijdens het inpakken, ideaal dus!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Free RAR Extract Frog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *