Free Download Manager

Je bent hier:Home-Downloadprogramma's-Free Download Manager

Free Download Manager

Free Download Manager stelt u in staat om sneller bestanden te downloaden. Free Download Manager beschikt over een ingebouwde Resume functies, waardoor afgebroken downloads hervat kunnen worden op het punt waar zij werden afgebroken.

Download Free Download Manager

Beschrijving

Als u gaat downloaden met Free Download Manager dan splitst dit programma bestanden op in kleinere onderdelen. Deze kleinere onderdelen worden vervolgens apart van elkaar gedownload en daarna achter elkaar gezet. Zo ontvangt u stukken sneller het gehele bestand dat u wilt downloaden. U kunt dus de maximale snelheid van uw internetverbinding benutten.Het is ook mogelijk om de snelheid van het downloaden iets te verlagen. Nu zult u misschien denken: waarom zou ik dat willen? Maar dat zit eigenlijk heel simpel. Als u op maximale snelheid download dan kan dat het gewone internetten of het spelen van online spellen vertragen, als u dus de maximale snelheid van het downloaden iets verlaagt, blijft er bandbreedte (internetsnelheid) over voor andere programmas en spellen.

Daarnaast is het nog mogelijk om downloads in te stellen om op een bepaald tijdstip gedownload te worden, zodat deze bijvoorbeeld alleen ’s nachts worden uitgevoerd wanneer u slaapt of alleen overdag wanneer u op uw werk bent.

Lijst met opties van FDM:
– Met de free download manager kunt u ook Bittorent (torrents) betanden downloaden.

– Flash-Videos downloadenvan video-sites, zoals Youtube, Google Video, etc. De video kan vervolgens worden opgeslagen in de eigen. Flv formaat of geconverteerd naar een van de meer populaire videoformaten.

– Als u wilt kunt u Free Download Manager gebruiken op verschillende computers, U kunt dan een draagbare (portable) versie downloaden. Deze hoeft niet geinstalleerd te worden en kan dus bv via een usb stick op de computer gebruikt worden waar je dan bent.

– Voorbeeld weegeven van audio / video-bestanden voor het downloaden is voltooid en converteren bestandsformaat na het downloaden.

– Free Download Manager splitst bestanden in verschillende secties (stukken) en download deze verschillende stukken tegelijk, zodat u de maximale snelheid uit uw internet aansluiting haalt.

– Wanneer het downloaden wordt onderbroken, hoef je niet opnieuw te beginnen vanaf het begin. Met Free Download Manager kan de download worden hervat van waar het werd onderbroken.

– Met FDM (Free download Manager) kunt u gemakkelijk uw gedownloade bestanden op type rangschikken in verschillende mappen.

– Er zijn verschillende modussen in te stellen mbt tot het gebruik van de beschikbare internetsnelheid. Zo kunt u ervoor zorgen dan u naast uw downloads nog steeds op een normale snelheid kunt surfen.

– U kunt volledige webpagina’s of zelfs hele websites met de HTML Spider doorzoeken. De tool kan worden aangepast om alleen bestanden met bepaalde extensies te downloaden (bijvoorbeeld alle powerpointspresentaties, word-documenten of PDF bestanden).

– Free Download Manager is in staat om gelijktijdig downloaden van bestanden van verschillende mirrors.

– Met Free Download Manager kunt u er voor kiezen om alleen de noodzakelijk onderdelen van een zip-bestand te downloaden.

– U kunt lezen wat andere gebruikers van FDM zeggen over het bestand dat u gaat downloaden. Op deze manier waarschuwen FDM gebruikers elkaar voor nutteloze of schadelijke bestanden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Free Download Manager” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *