Foxit Reader

Je bent hier:Home-Tekstverwerkers-Foxit Reader

Foxit Reader

Foxit Reader is een gratis programma waarmee U PDF bestanden kunt bekijken. Foxit Reader is een goed alternatief voor Adobe Acrobat Reader

Download Foxit Reader

Beschrijving

Foxit Reader is een gratis PDF-document-viewer.
Foxit Reader is een zeer klein programma en erg goed geschikt voor de wat tragere of oudere computer. Toch biedt de gratis Foxit Reader een groot aantal features.

In het verleden moest je een enorme PDF-reader downloaden, om vervolgens een lang installatie proces te doorlopen en vervolgens elke keer te moeten wachten op een vervelend splashscreen en dit allemaal op een simpel PDF bestand te openen.

De gratis PDF reader, Foxit Reader maakt hier ene einde aan. Foxit Reader is erg snel en stabiel en bovendien gratis.

Korte lijst met eigenschappen van Foxit Reader:

* Ongelooflijk klein: De download grootte van Foxit Reader is slechts een fractie van Acrobat Reader.
* Enorme-snel: Wanneer u Foxit Reader start, start de PDF Rader direct zonder enige vertraging. U bent niet gedwongen om een vervelende splash venster met bedrijfslogo, auteursnamen, enz te bekijken.

* markerings tool: Heb je ooit willen markeren (of commentaar geven op) een PDF-document wanneer u deze aan het lezen bent? Met Foxit Reader kunt u afbeeldingen, tekst markeren, tekst typen, tekenen en notities maken op een PDF-document en deze vervolgens afdrukken of het aangepaste document opslaan.

* Tekst converter: U kunt het hele PDF-document naar een eenvoudig tekstbestand converteren.

* Hoge veiligheid en privacy: Foxit Reader respecteert de veiligheid en privacy van de gebruikers en zal nooit verbinding met het internet maken zonder toestemming van de gebruikers. Terwijl andere PDF-readers vaak zwijgend verbinding met het internet op de achtergrond. Foxit PDF Reader bevat geen spyware.

Let op: voor het eerder genoemde aanpassen van PDF documenten moet U de betaalde versie downloaden. Voor de rest van de functies (bekijken, printen en invullen van pdf formulieren voldoet de gratis versie).
De gratis versie blijft gratis en U hoeft er nooit voor te betalen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Foxit Reader” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *