DVD Shrink

Je bent hier:Home-Brandprogramma's-DVD Shrink

DVD Shrink

Dvd Shrink is een programma waarmee je (al dan niet beveiligde) DVD’s kan kopiëren. Ook het verkleinen van DVD’s is goed mogelijk.

Download DVD Shrink

Beschrijving

Met DVD shrink is het backuppen van uw dvds erg eenvoudig. Beveiligd of niet, DVD shrink backupt!
U kunt zelfs aangeven hoeveel ruimte de DVD in beslag mag nemen. De kwaliteit van de DVD wordt dan automatisch eraan aangepast.

Ook menu’s kunt u uit de dvds verwijderen.
Het is ook mogelijk bepaalde audio-streams, ondertiteling en de extra’s uit de dvd te verwijderen om ruimte te besparen.

Vervelende boodschappen van BREIN of BUMA/STEMRA aan het begin van de film kunt u hier zelfs mee verwijderen.

Let wel op dat het illegaal is om de geripte dvds te verspreiden!

DVD Shrink heeft als doel het verminderen van de hoeveelheid gegevens opgeslagen op een DVD (to shrink is het engels voor laten krimpen) met zo min mogelijk verlies van de kwaliteit van de video(s). DVDShrink creëert een kopie van een dvd, waarbij de regio code, die er normaal voor zorgt dat de dvd alleen in bepaalde landen afspeelbaar is, verwijderd en een eventuele kopieerbeveiliging kan ook worden omzeild. Een geperste (officiele uit de fabriek) DVD kan meer ruimte nodig hebben dan beschikbaar is op een beschrijfbare (lege) DVD. DVD shrink zorgt ervoor dat de dvd toch op 1 enkele lege dvd past. Veel commercieel uitgebrachte video-dvd’s zijn dual layer (8,5 GB); DVD Shrink kan een gekrompen exemplaar maken, die zal passen op een single-layer (4,7 GB) beschrijfbare DVD. Met DVD shrink kun je de dvd ontdoen van ongewenste content, zoals vreemde talen soundtracks, reclames, waarschuwingen en menus.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DVD Shrink” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *