Driver Max

Je bent hier:Home-Drivers-Driver Max

Driver Max

DriverMax is een gratis programma waarmee je de drivers van je computer up-to-date kunt houden.

Download Driver Max

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

DriverMax is een gratis programma dat je helpt om de meest recente driver updates voor je computer te vinden. Nooit meer zoeken naar zeldzame drivers op cd´s of op het web. Je maakt gewoon een gratis account aan, log in, en start het downloaden van de updates die u nodig heeft.

Je kunt ook al je huidige drivers exporteren (of alleen degenen die werken) naar een gecomprimeerd bestand. Na het opnieuw installeren van Windows heb je dan al je werkende drivers bij de hand!

Wanneer Windows langzamer wordt en traag gaat lopen wordt dit vaak veroorzaakt door defecte driver installaties. Windows slaat alle versies van oudere drivers op in het geval je terug wilt gaan, dit zorgt soms voor problemen. De Driver Backup optie zal alleen de drivers die u selecteert kopiëren.

Al met al een handig programma om je drivers automatisch of handmatig mee up-to-date te houden en te backuppen. De gratis versie beperkt het aantal updates per dag. Je kunt wel meteen zien welke drivers niet up-to-date zijn om zo op de site van de fabrikant ze te updaten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Driver Max” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *