Disk Drill (mac)

Je bent hier:Home-Screensavers-Disk Drill (mac)

Disk Drill (mac)

Disc Drill is een gratis programma voor de MAC waarmee u uw mac kunt beschermen tegen toekomstig dataverlies.

Download Disk Drill (mac)

Beschrijving

Disk Drill voor Mac is een data-recovery tool eenvoudig te gebruiken met een beperkte gratis versie en meer robuuste (en duurdere) Pro, Expert, en Enterprise-pakketten. De gratis Disk Drill Basic kan u helpen uw computer te beschermen tegen toekomstige verlies van gegevens (al dan niet per ongeluk via de prullenbak of als het resultaat van meer serieuze hardware problemen), als je al gegevens verloren hebt dan zul je moeten betalen voor disk drill pro om deze te herstellen.

Wat Disk Drill onderscheidt is de afgeslankte interface en zeer gebruiksvriendelijke documentatie. Als u op zoek bent naar een data recovery app met een goede feature set en een aantal geruststellende hand-holding aanpak , dan is Disk Drill een solide keuze – en je kan niet verkeerd gaan het installeren van de gratis versie om te profiteren van “Disk Drill’s Recovery Vault “functie, die het herstel veel sneller en betrouwbaarder maakt, door het bijhouden van een” smart geschiedenis “van uw bestanden (inclusief bestandsnamen, locaties en activiteit). Wanneer u een bestand wilt herstellen herstellen met disk drull is dat dood eenvoudig: u schakelt over op “Recover data mode” (van “Voorkom dataverlies” modus), dan met een paar klikken kunt u de schijf en dan de type scan kiezen u wilt uitvoeren, die variëren in termen van snelheid en grondigheid. Net als bij soortgelijke applicaties biedt Disk Drill ook SMART monitoring, back-up naar disk images, en zowel snelle en diepe scan opties. Disk Drill kan u helpen met het herstellen van gegevens over HFS / HFS +, FAT-en NTFS-stations, maar ook flash drives en geheugenkaarten (hoewel Recovery Vault alleen helpt met HFS / HFS + en FAT).

Als u nog geen dataverlies heeft geleden is de gratis versie uitermate geschikt. Als u al wel data heeft verloren dan zult u de betaalde versie moeten aanschaffen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Disk Drill (mac)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *