dBpower AMP Music Converter

Je bent hier:Home-Audio-dBpower AMP Music Converter

dBpower AMP Music Converter

dBpower AMP Music Converter is een programma waarmee u verschillende audio formaten kunt converteren. dBpower AMP Music Converter kan overweg met vele verschillende bestandsformaten.

Download dBpower AMP Music Converter

Beschrijving

Er kan voor het converteren gekozen worden uit de meest populaire soorten bestanden die vandaag de dag beschikbaar zijn, zoals MP3, MP4 en MPA. Maar ook met WMA, OGG, AAC, FLAC, ALAC en Monkeys Audio kan de dBpower AMP Music Converter overweg.
U kunt de kwaliteit van de output bestanden aanpassen en ook kunt u bitsnelheden zelf specificeren om de codeermethode te kiezen.
Daarnaast is het ook mogelijk om de geconverteerde bestandsopslag route te specificeren. Het programma heeft nog veel meer mogelijkheden. De dBpower AMP Music Converter beschikt over een krachtige ID Tags Editor in de Windows Bestandsmanager die u de mogelijkheid geeft om alle labels van een muziekbestand gemakkelijk te laten converteren. dBpower AMP Music Converter laat u bestanden pakken van audio CD’s en het volume van deze bestanden kunt u standaardiseren.

dBpower AMP Music Converter is overigens geheel gratis te downloaden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “dBpower AMP Music Converter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *