CPUCool

Je bent hier:Home-PC onderhoud-CPUCool

CPUCool

CPUCool is een programma dat u uitgebreide informatie geeft over je pc: de temperatuur van de processor, de smart-gegevens van de harde schijf en nog veel meer.

Download CPUCool

Categorie: Tag:

Beschrijving

De temperaturen van uw computer en processor kan soms erg hoog oplopen. Hoewel de technologie op dit vlak in de loop der jaren sterk verbeterd is kan u toch soms nog in de problemen komen wanneer de werking van je computer niet meer optimaal is. CPUCool helpt bij het verlagen van deze temperaturen door de werking van de computer te optimaliseren.

Ondanks het feit dat de chips van een pc een erg hoge temperatuur kunnen verdragen blijft het zo dat ze beter werken en minder fouten veroorzaken wanneer de temperatuur lager ligt. CPUCool is een softwareprogramma dat je toelaat om de ‘Front Side Bus’, het onderdeel dat de snelheid van de werking van de pc beïnvloedt, te veranderen. Het programma is zelfs in staat om de werking van de Intel en AMD processors te optimaliseren en omdat de instellingen van de videokaarten te herconfigureren, iets wat zeer moeilijk is om op een andere manier te doen. De software toont de temperaturen van het moederbord, een zeer belangrijke indicator om te bepalen of de werking van de pc optimaal is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CPUCool” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *