Calibre

Je bent hier:Home-Tekstverwerkers-Calibre

Calibre

Calibre is een gratis alles-in-een oplossing voor al uw e-book behoeften. Calibre is bedoeld als complete e-library oplossing en bevat dus een bibliotheek beheer, formaat conversie, nieuws-feeds, ebook conversie, alsmede e-book reader sync functies en een geïntegreerde e-book viewer.

Download Calibre

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

* Beheer van de bibliotheek
Calibre beheert uw e-book collectie voor u. Een enkel item in uw bibliotheek kan overeenkomen met meerdere werkelijke e-book bestanden in verschillende formaten, als het om hetzelfde boek gaat.

* E-book conversie
Calibre kan een groot aantal formaten converteren. Het ondersteunt alle belangrijke e-book formaten.
De conversie motor van Calibre heeft veel krachtige functies. Het kan alle lettergroottes veranderen, zodat het nieuwe e-boek leesbaar wordt gemaakt. Het maakt niet uit wat lettergroottes van het input document is. Het kan automatisch de boekstructuur detecteren / creëren , zoals hoofdstukken en inhoudsopgave. Calibre kan metadata in een “Book Jacket” aan het begin van het boek invoegen het boek.

* Synchroniseren van e-book reader apparaten
Calibre heeft een modulair device driver ontwerp dat het toevoegen van ondersteuning voor verschillende e-reader apparaten eenvoudig maakt. Momenteel biedt Calibre ondersteuning voor een groot aantal apparaten. Synchroniseren ondersteunt het bijwerken van metagegevens op het apparaat van metagegevens in de bibliotheek en het creëren van verzamelingen op het apparaat gebaseerd op de tags gedefinieerd in de bibliotheek. Als een boek in meer dan 1 formaat beschikbaar is, kiest Calibre automatisch de beste indeling voor het uploaden naar het apparaat. Als geen van de formaten geschikt is, zal kaliber automatisch het e-book omzetten naar een formaat dat geschikt is voor het apparaat voordat u het verzendt.

* Het downloaden van nieuws van het web en om te zetten in e-boekvorm
Calibre kan automatisch nieuws van websites of RSS-feeds ophalen en dit omzetten naar boekvorm en naar uw e-reader uploaden. De e-boeken zijn de volledige versies van de artikelen, niet alleen de samenvattingen. Calibre heeft meer dan driehonderd nieuwsbronnen en het nieuws systeem is plug-gebaseerd, zodat gebruikers gemakkelijk nieuwe bronnen kunnen toevoegen aan Calibre. Als gevolg van de inzameling van nieuws bronnen blijft de Calibre database groeien!

* Uitgebreide e-book viewer
Calibre heeft een ingebouwde ebook viewer die alle belangrijke ebook-formaten kan weergeven. Het heeft volledige ondersteuning voor Inhoudsopgave, bladwijzers, CSS, een referentie-modus, afdrukken, zoeken, kopiëren, aanpassen van de weergave via een gebruikers style sheet, ingesloten lettertypen, enz.

* Content server voor online toegang tot uw boekencollectie
Calibre heeft een ingebouwde webserver waarmee u uw ebook collectie toegankelijk kunt maken via een eenvoudige browser vanaf elke computer overal in de wereld. Het kan ook uw boeken en gedownloade nieuws automatisch per e-mail aan u sturen. Calibre biedt ondersteuning voor mobiele apparaten, zodat u kunt uw collectie en downloaden boeken bladeren van uw smartphone, Kindle, etc.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Calibre” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *