Bittorrent

Je bent hier:Home-Downloadprogramma's-Bittorrent

Bittorrent

BitTorrent is gratis windows en mac programma waarmee u torrents kunt downloaden. Bittorrent is ideaal om snel torrents te downloaden.

Download Bittorrent

Beschrijving

Bittorent is een alternatief van de bekende P2P filesharing methode die programma’s als Kazaa en Limewire gebruiken.

BitTorrent is een peer-to-peer programma dat wordt gebruikt voor het uploaden en downloaden van bestanden via het BitTorrent-protocol. BitTorrent is het eerste programma geschreven voor het bittorent protocol. Bittorent is momenteel beschikbaar voor Microsoft Windows en Mac OS X.

Met de BitTorrent-client kun je zoeken naar torrent bestanden en ze downloaden met behulp van een ingebouwde zoekvak (“Search for torrents”) in het hoofdvenster, waarin de BitTorrent torrent search engine pagina wordt geopend met de zoekresultaten zonder dat je een aparte webbrowser moet starten.

De huidige client bevat een scala aan functies, waaronder de ondersteuning voor meerdere gelijktijdige downloads. Bottirent heeft een automatisch herstel systeem dat alle gegevens die zijn gedownload controleert nadat het programma onjuist is afgesloten (bv na een computercrash). Bittorent biedt ook de mogelijkheid om zelf torrents aan te maken en te delen met andere gebruikers.

Ook kunt u naast de ingebouwde zoekfunctie zelf op internet op zoek gaan naar torrents. Deze bestanden moet u vervolgens in het bittorrent programma openen.
Vervolgens zal de download beginnen.

Bittorrent bestanden zijn te vinden op sites als:

isohunt.com

thepiratebay.org

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bittorrent” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *