Backup4all

Je bent hier:Home-PC onderhoud-Backup4all

Backup4all

Backup4all Is een handig programma om al uw belangrijke bestande te backuppen. Backup4All automatiseert uw backups, slaat ze gearchiveerd op en beveiligt ze met een wachtwoord zo nodig.

Download Backup4all

Beschrijving

Backup4all is een backup-programma voor Windows dat uw gegevens tegen gedeeltelijk of totaal verlies beschermt. Het automatiseert het back-up proces en bespaart u heel veel tijd, het programma comprimeert de gegevens om de opslag ruimte te besparen (met behulp van standaard zip-formaat) en ook kunt u uw backup versleutelen om het te beschermen tegen onbevoegd gebruik, Zo blijven al uw prive documenten veilig en kunnen alle gegevens vrijgegeven worden door het invoeren van een vooraf ingesteld wachtwoord waardoor uw prive gegevens vrijgegeven worden

Backup4all is compatibel met de 32/64-bit edities van de volgende besturingssystemen: Windows 7, Vista, XP, 2000 en Windows Server 2008/2003/2000.
Met behulp van Backup4all kunt u gemakkelijk een back-up van uw gegevens op een lokale schijf of netwerk maken, back-ups op dvd of cd branden, back-up’s op Blu-ray cd’s zetten of de backup op een ander verwisselbaar media station zetten (zoals USB-harde schijf of flash drives). Backup4all is de beste back-up oplossing voor desktop-en laptopcomputers.

Met Buckup4all is het mogelijk om e-mails, bestanden en instellingen te back-uppen zonder dat programma’s zoals Microsoft Outlook en Outlook Express moeten worden afgesloten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Backup4all” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *