Astra32

Je bent hier:Home-PC onderhoud-Astra32

Astra32

Met ASTRA32, zul je snel een volledig overzicht krijgen van de informatie over uw hele computersysteem.

Download Astra32

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

ASTRA32 – Advanced System Information Tool is een programma dat u uitgebreide informatie geeft over de configuratie van uw systeem. Niet alleen maakt ASTRA32 een gedetailleerde analyse van uw systeem het bieft ook oplossing voor problemen en wordt geleverd met een aantal krachtige unieke mogelijkheden, zoals een Drivers Troubleshooter en een snelle HDD Health Status checker.

ASTRA32 onthult ook ongedocumenteerde gegevens. U kunt er zeker van zijn dat de verkregen informatie over de computer hardware en het apparaat correct is, ongeacht of de geinstalleerde drivers correct zijn (of wellicht niet eens geinstalleerd zijn).

ASTRA32 heeft een unieke eigenschap (Drivers Troubleshooter) die het mogelijk maakt te zoeken naar alle fysieke apparatuur en maakt een lijst van alle apparaten waarvan de stuurprogramma’s niet correct geïnstalleerd of ontbreekt volledig.

ASTRA32 zal uw harde schijf ook testen op betrouwbaarheid en fouten. Met de snelle HDD Health Status checker functie, kom je te weten of uw harde schijf is OK, of als het tijd is om een backup te maken om te voorkomen dat je data gaat verliezen (backups moet je in feite altijd maken..).

ASTRA32 werkt zelfs met harde schijven aangesloten op externe UDMA / SATA / RAID-controllers. Het programma biedt ook gedetailleerde informatie over alle USB-en SCSI-apparaten.

Anderen kenmerken van het programma zijn onder meer een ingebouwde rapport wizard en de mogelijkheid om te werken in batch-modus. Het programma kan rapporten maken in een van de volgende formaten: TXT, INI, HTML, XML, CSV. Deze opties zijn overigens alleen beschikbaar in de betaalde versie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Astra32” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *