Aro 2012

Je bent hier:Home-PC onderhoud-Aro 2012

Aro 2012

Aro 2012 is een gratis programma waarmee u uw computer veilig, stabiel en snelt houdt.

Download Aro 2012

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

ARO 2012 richt zich op het vinden van fouten in het Windows ®-register, het identificeren van pc en web-browser rommel die de prestaties van je pc verpesten en de veiligheid en stabiliteit van je systeem in gevaar brengen. Met zijn geavanceerde scan-engine, zorgt ARO voor een diepe scan om register fouten op te sporen en te repareren. ARO zoek ook naar en verwijdert “junk” bestanden die zich met de tijd op je computer ophopen en de pc-prestaties verminderen. Deze top-rated register tool is zeer krachtig en toch eenvoudig te gebruiken, en kan u helpen om uw computer zijn besturingssysteem “als nieuw” te houden.

ARO scant 3 belangrijke gebieden: Registry, Junk en Veiligheid.

De register scan analyseert 13 gebieden van het Windows-register op fouten en voert register tweaks uit die kunnen helpen bij het verbeteren van de prestaties van de pc. Met de junk scan worden 10 gebieden van de PC gescand op rommel, dit zorgt voor het vrijmaken van schijfruimte en gaat het vertragen van uw systeem tegen. Ook scant en verwijdert aro ongewenste bestanden die u verzamelt het tijdens het surfen op het web, waaronder: tijdelijke internet bestanden, cookies, download geschiedenis en formuliergegevens / wachtwoorden. De Baseline Security scan kijkt of uw computer op het gebied van virusscanners, firewall en windows-update op orde is, zodat u er goed geconfigureerd systeem aan overhoudt.
ARO 2012 heeft ook de mogelijkheid om het Windows-besturingssysteem te tweaken voor betere prestaties van de pc. ARO is voorzien van een specifieke set van register tweaks die kunnen helpen bij het verbeteren opstarttijden, de prestaties van applicaties en algemene prestaties van de pc. Hoewel de algemene resultaten kunnen variëren, kunnen gebruikers die voortdurend het beheer van grote hoeveelheden van media zoals foto’s, muziek of films te zien van de grootste verbeteringen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aro 2012” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *