AoA Audio Extractor

Je bent hier:Home-Overige-AoA Audio Extractor

AoA Audio Extractor

AoA Audio Extractor is een zeer nieuw programma voor het om het geluid uit uw favoriete films te halen. Het programma is gratis, snel en gebruiksvriendelijk.

Download AoA Audio Extractor

Beschrijving

AoA Audio Extractor is een conversieprogramma voor het scheiden van uw geluid en video. Het programma is zeer handig in gebruik. AoA Audio Extractor ondersteunt de belangrijkste drie bestandsformaten, namelijk flv, mp4 en 3gp.

Met AoA Audio Extractor haalt u gemakkelijk het mp3-bestandsformaat uit uw video waarna u deze kunt toevoegen aan uw verzameling.

Het programma is geschikt voor zowel een ervaren als een onervaren computergebruiker. Om het mp3-bestand uit de video te halen dient u enkel het videobestand te selecteren, uitgangsformaat en de eindlocatie. Bij het uitgangsformaat kunt u kiezen uit mp3, ac3 en wav.

AoA Audio Extractor is in staat om binnen enkele minuten het geluid uit een hele film als Pirates of the Carribean te halen. Het grote voordeel ten opzichte van haar concurrenten zit in de details. U kunt van seconde tot seconde bepalen welk deel van de audio u uit de video wilt halen. Uiteraard is de uitvoerkwaliteit van het geluidsbestand zeer hoog.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AoA Audio Extractor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *