AMD Overdrive

Je bent hier:Home-Overige-AMD Overdrive

AMD Overdrive

Met AMD Overdrive kun je je AMD-systeem opkrikken om het optimale eruit te halen.

Download AMD Overdrive

Beschrijving

Met AMD Overdrive kun je je AMD-systeem opkrikken om het optimale eruit te halen. Het is eigenlijk een tool waarmee je tot je optimale overklok kunt komen.

AMD OverDrive is een toepassing ontworpen om de systeemprestaties te verhogen door middel van een lijst met aanpassingsopties voor AMD processoren en moederborden:

Real-time overklokken:
– Novice modus voor gebruikers die niet vertrouwd zijn met het overklokken, omvat een schuif van niveau 0 tot 10 voor eenvoudige systeem tuning
– Geavanceerde modus voor meer vertrouwd liefhebbers die verschillende systeem parameters van hun systeem willen fine-tunen, waaronder: Clock frequencies – onafhankelijke klokfrequenties instelbaar voor onafhankelijke processorkernen (Phenom-processors alleen), PCI-E lanes, systeembus frequentie; Multipliers voor elk van de CPU kernen en HyperTransport links; En voltages voor de CPU (VID en VDDC), CPU HyperTransport, DDR2-geheugen (VDDQ en VTT), northbridge kern (VCore) en Northbridge PCI-E. Je kunt ook de IGP en de side-port geheugen overklokken.

“Auto Klok” voor automatische fine-tuning en overklok
– Geheugen fine-tuning – DDR2-geheugen parameters

Systeem monitoring:
-Systeeminformatie
— Eenvoudige modus – Windows Taakbeheer zoals een gebruik histogram van de CPU cores (kernen), met CPU core klokfrequenties, CPU Multipliers, CPU core voltage (VCore), CPU-temperatuur en GPU details waaronder GPU core frequentie, videogeheugen frequentie en systeem parameters (systeembus frequentie, southbridge frequentie, PCI-E lanes frequentie en geheugen frequentie)
— Gedetailleerde modus – alle systeeminformatie posten die in de eenvoudige modus, met de toevoeging van de CPU caches, CPU voltages, geheugen gegevens met inbegrip van geheugen frequenties en SPD instellingen, HyperTransport frequentie en-breedte

System Monitor
– (Optioneel) System benchmark.
– (Optioneel) Processor stabiliteit testen, duurt een uur, maar kan ook worden uitgevoerd van een minuut tot 7 dagen. Dit is handig om na het overklokken te testen of het systeem nog stabiel is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AMD Overdrive” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *