Alcohol 120

Je bent hier:Home-Brandprogramma's-Alcohol 120

Alcohol 120

Alcohol 120% is een uitgebreid brand en emulatie programma. Alcohol 120% kan daarnaast ook images aanmaken en mounten.

Download Alcohol 120

Beschrijving

Alcohol 120% is een bekend brand en inpak programma. Alcohol 120% kan cd’s en dvd’s branden.
Het programma is uitermate geschikt om kopieerbeveiligingen te omzeilen.
Daarnaast kan Alcohol 120% ook zogenaamde virtuele schijven aanmaken. Hierdoor kun je een cd of dvd image mounten. Dit houdt in dat de computer denkt dat er meer cd of dvdspelers in de computer zitten. Hierdoor hoef je spellen en dvds niet langer te branden voor je ze op je computer kunt gebruiken.

Alcohol 120% bevat een Pre-Mastering-functie waarmee u direct bestanden kunt branden van uw harde schijf, en ondersteunt Blu-ray-formaat en HD-DVD. Alcohol 120% is Compatible met alle Windows 32 en 64 bit besturingssystemen.

Alcohol 120% voor Thuisgebruikers: Zij gebruiken alcohol 120% om een kopie van hun spel cd’s en film-dvd’s te maken, waardoor ze de multimedia schijven zonder zorgen kunnen gebruiken, Gaat er iets mis dan is er altijd nog een backup, of gebruik direct je (naar de PC hardeschijf) geripte versie zodat je de cd of dvd veilig opgeborgen kunt laten.

Alcohol 120% voor Bibliothecarissen en school beheerders: Deze gebruiken Alcohol 120% software voor het branden voor de archiveren van hun instellingen ‘collecties van opneembare media, om zichzelf te beschermen tegen de dagelijkse slijtage en schade die de schijven op school of in de bibliotheek te verduren krijgen.

Alcohol 120% voor Zakelijke gebruikers: Zij gebruiken Alcohol 120% software voor het branden van dubbele back-up kopieën van software en document, zelfs als de fysieke cd’s worden beschadigd en onbruikbaar worden..

Alcohol 120% ondersteunt een breed scala aan CD / DVD image bestanden waaronder: Mds,. Iso,. Bwt,. Tijdelijke B5,. B6t,. Ccd,. Isz,. Cue,. Cdi,. PDI en. Nrg formaten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alcohol 120” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *