AIDA32

Je bent hier:Home-Overige-AIDA32

AIDA32

AIDA32 is een klein, maar handig programma. Het licht je pc compleet door. Je komt alles te weten over je hardware en software.

Download AIDA32

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Met Aida32 kom je echt alles te weten over je computer. AIDA32 ligt de hardware en software compleet door, en levert zeer overzichtelijke rapporten. Enkele benchmarks en plug-ins geven je een goed idee van de prestaties van het geheugen en harde schijven. De interface van AIDA 32 stopt de informatiemodules in verschillende onderdelen. Vaak zijn die voor de handliggend. Zo verzamelt het moederbord alles over de chipset en geheugenstaafjes, terwijl Scherm toegang geeft tot gegevens over de grafische processor en video-instellingen. Zoals je van de voorbeelden kunt afleiden, kan AIDA32 ook in het Nederlands gebruikt worden. AIDA is een stevige concurrent voor SiSoft Sandra,
met het voordeel dat AIDA32 gratis is voor de thuisgebruiker. AIDA32 levert bovendien net iets meer informatie op, zoals bijvoorbeeld registratiesleutels van software en een overzicht van de patches die via WindowsUpdate werden binnengehaald. Er zijn bijgeleverde plug-ins die de prestaties van harde en optische schijven kunnen meten, en een praktische test voor beeldschermen. AIDA32 kan op een netwerk een server opzetten om zo de prestaties van netwerkverbindingen te benchmarken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AIDA32” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *