Advanced SystemCare Free

Je bent hier:Home-Virusscanners-Advanced SystemCare Free

Advanced SystemCare Free

Advanced SystemCare is een zeer krachtig
antivirus/ad-ware programma. Daarnaast heeft Advanced System Care free ook andere optimalisatietools aan boord om uw computer zo snel mogelijk te laten draaien.

Download Advanced SystemCare Free

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Advanced SystemCare Free (voorheen ookwel bekend als Advanced WindowsCare Personal) is een zeer krachtig programma dat uw PC aanzienlijk sneller kan maken. En dat het gebeurd door slechts een klik. Dus met een klik kunt u uw pc sneller maken, beveiligen en
opruimen.
Advanced SystemCare Free zorgt ook voor een geordend windows register waardoor onnodige snelkoppelingen en andere onnodige register vermeldingen (keys) in het registery worden opgeruimd.
Dit programma is een must-have voor uw langzame computer. Natuurlijk zijn er al meer programma’s die hetzelfde beweren te doen maar vaak valt het resultaat erg tegen. Advanced Systemcare Free wordt frequent geupdate en is goed in wat hij beloofd. Nadat u een scan heeft uitgevoerd zal uw PC aanzienlijk sneller zijn, en dat zult u merken.
Programma’ s zullen sneller openen, spellen zullen sneller lopen en vooral internetten zal stukker sneller gaan.
Wij adviseren u echter wel om ook een losse antivirus te installeren om virusinfecties van uw computer te voorkomen. Advanced SystemCare Free
Het is raadzaam om er voor kiezen om om de zoveel dagen een volledige scan met advanced systemcare free uit te voeren zodat u zeker weet dat uw PC clean is.

Key Features:
Advanced systemCare free Versnelt prestaties van uw pc en Internet Access
Advanced SystemCare versnelt Windows door zowel het systeem en internet prestaties drastisch te verbeteren door tot 300%.

Detecteert Meer Verborgen Problemen van PC Security en Performance
Advanced systemCare free Detecteert en analyseert Windows-beveiligingen. Scant en verwijdert spyware, adware en trojanhorses met zijn up-to-date database. Nieuwe Web Surfing Protection zorgt voor een veiligere online omgeving door het detecteren van risicovolle websites en andere e-bedreigingen die uw computer kunnen schaden.

Real-time optimalisatie met ActiveBoost Functie
ActiveBoost, technologie die actief op de achtergrond draait, beheert intelligent en in real-time de systeembronnen, voortdurend detecteert het inactieve resources en optimaliseert de CPU en het RAM gebruik van de computer of laptop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Advanced SystemCare Free” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *