Adobe Dreamweaver CS

Je bent hier:Home-Grafisch-Adobe Dreamweaver CS

Adobe Dreamweaver CS

Adobe Dreamweaver CS software maakt het mogelijk om webpagina’s te ontwikkelen op basis van PHP management systemen zoals Wordpress, Joomla! of Drupal.

Download Adobe Dreamweaver CS

Categorie: Tag:

Beschrijving

De mogelijkheden van de Adobe Dreamweaver CS software zijn echt enorm. De software maakt het mogelijk om webpagina’s te ontwikkelen met behulp van de erg krachtige CSS inspectie tools. Tevens is er de erg interessante mogelijkheid om de webpagina’s die je gecreëerd hebt te testen in de diverse browsers die er momenteel beschikbaar zijn.

Adobe Dreamweaver is veel meer dan een eenvoudige HTML-editor. Met zijn ondersteuning van een groot aantal programmeer talen (PHP, ASP, CSS en meer), is Dreamweaver het meest krachtige, meest volledig uitgeruste web developer tool.

Beschikbaar voor zowel Mac-als Windows-besturingssystemen. Deze cross-platform development tool stelt gebruikers in staat om websites te bekijken in hun webbrowser. Het combineert een uitgebreide WYSIWYG-editor, een FTP-client, en een handige scripting-omgeving, die geavanceerde autocomplete en script opmaakopties ondersteunt. Er is een Live View-modus die het mogelijk maakt voor de maker van de website en de ontwikkelaars om realtime hun wijzigingen te bekijken. Dit is een geweldige tool om tijd te besparen, en kan zelfs de professionals helpen om fouten te vermijden en stelt hen in staat om meer te experimenteren en sneller te programmeren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adobe Dreamweaver CS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *