AdGuard Web Filter

Je bent hier:Home-Anti-spyware-AdGuard Web Filter

AdGuard Web Filter

Adguard is een unieke gratis internet filter die je in staat stelt het internet te browsen zoals jij dat wilt. Vervelende advertenties, privacy schendende volgers en andere gevaren worden geblokkeerd

Download AdGuard Web Filter

Beschrijving

AdGuard blokkeert de toegang tot websites die een bedreiging voor u en uw computer vormen.
De anti-phishing database bevat miljoenen websites en wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste gegevens. Bovendien blokkeert AdGuard toegang tot alle advertentienetwerken die bekend staan om het verspreiden van virussen.

Dit zorgt voor een vergrote veiligheid voor u, uw computer en uw prive gegevens op internet.

Ad filtering en blokkering zoals die niet kunnen worden bereikt met andere oplossingen.

AdGuard biedt mogelijkheden voor het configureren van een website aan uw specifieke behoeften. Neem een kijkje in de rechter bovenhoek van uw browser tijdens het browsen op een website, en je zult de AdGuard module knop zien.

Met de browser module kunt u een website aan uw wensen aanpassen,vervelende elementen verwijderen of een klacht over de website in dienen.

De samenwerking met Web of Trust zorgt ervoor dat je op de hoogte bent over de reputatie van de websites die u bezoekt. Bescherm uzelf tegen verdachte websites en online oplichters. Website ratings van WoT zijn samengesteld uit een enorme aantal, door gebruiker ingegeven feedback: beoordelingen ingezonden door miljoenen gebruikers die hun ervaringen en bevindingen delen over de verschillende websites.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AdGuard Web Filter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *