Ultra VNC

Je bent hier:Home-Overige-Ultra VNC

Ultra VNC

UltraVNC is een handig programma waarmee u een computer op afstand kunt besturen. UltraVNC geeft dus de mogelijkheid om op een afstand via een andere PC op een PC te werken.

Download Ultra VNC

Categorie: Tag:

Beschrijving

UltraVNC is krachtig, makkelijk te gebruiken en bovendien ook nog gratis! Met UltraVNC kunt u de muis en toetsenbord van een computer ”op een andere locatie” overnemen. Dat betekent dat je kunt werken op een externe computer, alsof je achter de computer zit, en dat allemaal direct vanaf uw huidige locatie. Ook kun je dit programma gebruiken om mensen hulp te bieden, U kunt met UltraVNC snel toegang krijgen tot de computers van uw klanten overal ter wereld. En de problemen oplossen vanuit uw luie stoel. Met addons zoals SingleClick hoeven uw klanten zelf geen ingewikkelde procedures te doorlopen en moeilijke instellingen te plegen om support te krijgen.

In versie 1.0.8.0 zit zelfs een chatfunctie, die erg handig is om met degene van wie u de computer bestuurt te overleggen. Ook zit er een functie in om bestanden van uw computer naar de computer die u heeft overgenomen te sturen ”en natuurlijk ook andersom” zo kunt u ervoor zorgen dat alle benodigde bestanden altijd aanwezig zijn.

Belangrijkste functies van UltraVNC: Bestandsoverdracht, Video driver, Optionele Encryptie Plugins, Microsoft Logon, tekst chat, Viewer Toolbar, Java Viewer met File Transfer, evenals Viewer automatisch op schaal laten brengen en Server Side Scaling, Ondersteuning voor Multipele-monitoren, Repeater / Proxy-support , Automatisch herverbinden.

Er zijn ook tal van add-on beschikbaar waaronder: Repeater, SingleClick generator en NATtoNAT connectoren, die u helpen om gemakkelijker om te gaan met de meest complexe verbinding situaties.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ultra VNC” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *