ThreatFire AntiVirus Free Edition

Je bent hier:Home-Virusscanners-ThreatFire AntiVirus Free Edition

ThreatFire AntiVirus Free Edition

ThreatFire AntiVirus Free Edition maakt een op maat gemaakte bescherming biedt voor uw computer. Het programma is freeware en beschikbaar voor zowel Server 2003 als Windows XP/Vista.

Download ThreatFire AntiVirus Free Edition

Beschrijving

ThreatFire AntiVirus Free Edition is een gratis programma voor het optimaal beschermen van uw computer. Het programma biedt een ‘op maat gemaakte bescherming’ voor uw systeem.

ThreatFire AntiVirus Free Edition controleert en analyseert iedere minuut van de dag het gedrag van uw computer. Het programma doet dit om fouten op te sporen en kwaadaardige bestanden te detecteren. Het programma beschermt uw pc onmiddellijk en wacht niet op uw toestemming, vaak is het daardoor al te laat.

ThreatFire AntiVirus Free Edition beschermt uw computer zowel tegen bekende als onbekende bedreigingen en is op dit moment een van de meeste gebruikte virusscanners in de wereld.

Het verschil tussen traditionele virusscanners en ThreatFire AntiVirus Free Edition zit hem in het volgende. Normale virusscanners detecteren een virus en produceert een handtekening om dit deze bedreiging tegen te gaan. ThreatFire AntiVirus Free Edition werkt anders, het programma maakt geen gebruik van handtekeningen maar in plaats daarvan analyseert zij het systeem op ieder moment van de dag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ThreatFire AntiVirus Free Edition” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *