TVU Player

Je bent hier:Home-Audio-TVU Player

TVU Player

TVU Player is een gratis te downloaden programma waarmee u diverse streams kunt bekijken. Het programma werkt met behulp van peer to peer.

Download TVU Player

Categorie: Tag:

Beschrijving

U kunt TVU Player afstellen op diverse televisiekanalen via het internet. Zo kunt u bijvoorbeeld de TVU Player afstellen op kanalen als CBS, FOX, CNN en ESPN. Maar er zijn nog veel meer kanalen mogelijk.
De TVU Player werkt erg eenvoudig. U download het programma, u installeert het en wanneer u het vervolgens opent kunt u kijken naar een kanaal van uw keuze. De TVU Player maakt gebruik van het peer to peer systeem. Hoe meer gebruikers hierbij zijn aangesloten, hoe beter dit systeem werkt.

De TVU Player omvat onder andere alle sportkanalen. U kunt dus elke voetbalwedstrijd bekijken die u wilt zien zonder dat u bijvoorbeeld hiervoor moet betalen via een privé kanaal. Het is ook mogelijk om een lijst op te stellen met uw favoriete kanalen. Zo kunt u het programma openen en direct kijken naar bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Manchester United.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TVU Player” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *