SmartRipper

Je bent hier:Home-Brandprogramma's-SmartRipper

SmartRipper

SmartRipper is een gratis programma om DVD’s eenvoudig te rippen. De geripte DVD’s kunt u vervolgens opslaan op uw harde schijf. Maar er is meer!

Download SmartRipper

Categorie: Tag:

Beschrijving

Het is met SmartRipper ook mogelijk om een selectie te maken uit de diverse scènes van een film. Kijkt u een film alleen maar omdat u de laatste drie scènes zo prachtig vindt? Rip deze drie scènes dan en kijk ze keer op keer! Heeft u een goede film op DVD en wilt u een ander een stuk van deze film laten zien? Rip dan deze scène en laat hem zien aan een ander. Ook is het met SmartRipper mogelijk om bijvoorbeeld alleen de ondertiteling te rippen of alleen de film zonder ondertiteling. Het is maar net hoe u het wilt, maar met SmartRipper is alles mogelijk.

SmartRipper is gratis te downloaden.

Om het programma te gebruiken, plaatst u een disc in het DVD-ROM-station. SmartRipper zal automatisch de film detecteren en een korte authenticatie proces vindt plaats om ervoor te zorgen dat alle bestanden leesbaar zijn.
Eenmaal gedaan, bent krijgt u het hoofdvenster van SmartRipper te zien. Het programma ondersteunt drie kopie modi: ‘Movie’ (kopieer de film alleen), ‘Files’ (kopieer geselecteerde bestanden) en ‘Backup’ (kopiëren van de volledige schijf).

Uiteraard is de meest flexibele optie de ‘Bestanden’ modus, omdat het u in staat stelt om de onderdelen van de dvd te selecteren die u wilt opslaan.

Als u nieuw bent bij het DVD rippen , zorg ervoor dat je weet wat je wilt rippen aangezien dit vaak niet duidelijk wordt uit de bestandsnamen op de DVD.

Als u niet zeker weet wat je nodig hebt van de dvd schijf, begin dan met de ‘Back-up’ mode. Deze zal alles wat op de schijf staat opslaan.

Gevorderde gebruikers zullen in het bijzonder onder de indruk zijn van SmartRipper.
In de onderste helft van het scherm, geeft Smartripper u een overzicht van de technische gegevens met betrekking tot elk bestand op de DVD schijf. Het toont automatisch statistieken, zoals de beeldverhouding, weergavemodus, resolutie en max / min / gemiddelde bitrate voor elk hoofdstuk.

Echter, de geavanceerde functies gaan veel verder dan dit, zodat u bijna elk aspect van het rippen kunt verfijnen.

Een goed voorbeeld is de manier waarop SmartRipper met de audio-tracks op de DVD omgaat. In de modus ‘File’, zijn er drie opties om uit te kiezen – ‘Direct Stream Copy’, ‘Demux to extra file’ en ‘new VOB Extract’.
De ‘Direct Stream Copy’ voert een standaard ripper taak uit door het een-opeen overnemen van de audio track van de schijf. ‘Demux to extra file’ is een goede optie als u de soundtrack wilt opslaan zonder de video.
Hiermee kunt u de audio in een apart bestand opslaan. U kunt de audiobestanden alleen opslaan in WAV-formaat.

Tot slot, ‘Extract nieuwe VOB’ heeft een vergelijkbare functie, maar het opgeslagen bestand zal nog steeds een geldig VOB bestand zijn. Dit betekent dat het nog steeds direct kan worden gebrand op een DVD. Dit is erg handig als u het geluid van de film wilt extraheren, bewerken en vervolgens terugzetten op de disc.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SmartRipper” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *