Smart Defrag

Je bent hier:Home-PC onderhoud-Smart Defrag

Smart Defrag

Smart defrag is een handig defragmentatie programma die sneller en effectiever werkt dan vergelijkbare programma’s.

Download Smart Defrag

Beschrijving

Met deze tool kunt u uw harde schijf naar snel analyseren en het niveau van de defragmentatie controleren voordat je een echte scan uitvoert. De interface toont u verschillende gekleurde blokken met gefragmenteerde bestanden, veelgebruikte bestanden en nog veel meer, met een handige leganda om te laten zien wat elke kleur blok vertegenwoordigt.

Wanneer u klaar bent om te gaan defragmenteren, kunt u kiezen uit een rechte-toe-recht-aan defragmentatie (snelste), of een Smart Defrag uit te voeren ofwel een snelle of “diepe” optimalisatie na defragmentatie. De duur hangt af van de grote van de schijf, de hoeveelheid bestanden en de mate van fragmentatie.

In aanvulling op de vaste defragmentatie tools, kunt u Smart Defrag automatisch de bestanden die u het meest gebruikt zonder significante vertraging van uw systeem laten defragmenteren. Zelfs tijdens het uitvoeren van een volledige defragmention en optimalisatie run, maakt SmartDefrag nauwelijk gebruik het RAM-geheugen, en met alleen de auto-defrag continu draaiend gebruikt het programma nog minder capaciteit.

Smart Defrag biedt een aantal extra’s, waaronder een scheduler, zodat u kunt instellen dat er alleen wordt gedefragmenteert tijdens bijvoorbeeld de avonduren of etenstijd. U kunt instellen dat de PC vanzelf afsluit als het defragmenteren klaar is.

Concluderend, als je een snelle en solide defrag utility wilt hebben om uw computer soepeler te laten draaien, met toegevoegde opties voor het plannen en andere extra’s, moet u zeker dit programma proberen. Zowel beginners als gevorderde gebruikers zullen geen moeite hebben het gebruik van de gratis SmartDefrag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smart Defrag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *