Smart Defrag 2

Je bent hier:Home-Smart Defrag 2

Smart Defrag 2

Smart Defrag 2 is een gratis schijf defrag tool ontworpen voor maximale harde schijf prestaties. Gebaseerd op IObit nieuwste Disk Defragmentatie engine en “Boot Time Disk Defrag” technologie.

Download Smart Defrag 2

Beschrijving

Smart Defrag 2 biedt niet alleen defragmentatie, zoals elke typische Schijfdefragmentatie kan doen, maar deelt ook uw bestnadne in op basis frequentie van gebruik, waardoor het uw schijf versenlt en daarmee de snelheid van het hele systeem vergroot voor betere prestaties. Smart Defrag 2 werkt snel, automatisch en zonder tussenkomst op de achtergrond.

Wanneer u klaar bent om te beginnen kunt u kiezen uit een straight-forward defragmentatie (snelste), of Smart Defrag een snelle of “diepe” optimalisering na defragmentatie uit laten voeren. Onze test machine heeft een vrij volle harde schijf , zodat ook bij gebruik van snelle optimalisatie het bijna 40 minuten duurde. Afhankelijk van uw harde schijf en het niveau van defragmentatie kan dit bij u verschillen.

Naast de vaste defragmentatie tools, kunt u met Smart Defrag de bestanden die u het meest gebruikt zonder aanzienlijke vertragen van uw systeem automatisch defragmenteren. Zelfs tijdens het uitvoeren van een volledige defragmention en optimalisatie run, gebruikt Smart Defrag nauwelijks meer dan 25MB RAM , en als u alleen de auto- defrag continu laat draaien , gebruikt Smart Defrag ongeveer de helft van dit aantal .

Smart Defrag heeft een aantal extra’s , waaronder een scheduler zodat u het programma kunt instellen om alleen te defragmenteren als uw computer niks doet.

Het is belangrijk op te merken dat de Smart Defrag niet zo essentieel is voor degenen met Windows 7, omdat het OS zichzelf voortdurend defragmenteert. Maar als je externe schijven aangesloten hebt op een Windows 7 computer, zal dit hulpprogramma nog van pas komen voor deze schijven.

conclusie: als u een snelle en solide defrag tool zoekt om uw computer soepel te houden met toegevoegde opties voor het plannen en andere extra’s dan kunt u Smart Defrag 2 zeker proberen. Zowel beginners als gevorderde gebruikers zullen geen moeite hebben met het gebruik van dit defrag programma

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smart Defrag 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *