Secunia PSI (Personal Software Inspector)

Je bent hier:Home-PC onderhoud-Secunia PSI (Personal Software Inspector)

Secunia PSI (Personal Software Inspector)

De Personal Software Inspector van Secunia houdt al je software in het oog en stelt je op de hoogte van updates en patches die kunnen uitgevoerd worden.

Download Secunia PSI (Personal Software Inspector)

Beschrijving

Computers worden de dag van vandaag belaagd met software bedoeld om schade te berokkenen. Virussen, spyware, malware, etc. Het angstaanjagende is dan ook nog eens dat men weet dat het gewoon onmogelijk is software volledig virus-proof kan maken. Overal en altijd luurt ergens wel een klein iets langs waar virussen kunnen binnen dringen.

Langs de andere kant zijn softwareproducten wel altijd bezig met het updaten van hun software zodanig dat gevonden te exploiteren foutjes snel opgelost kunnen worden waardoor het gevaar afgewend wordt. Het is dan uiteraard wel de taak van de gebruiker van die software om op tijd (zo snel mogelijk, dus) updates en patches te gaan installeren. Doet men dit niet blijft men dus het risisco lopen om langs die gekende foutjes geïnfecteerd te worden op de ene of andere manier!

De gebruiker wil – en kan zelfs – niet heel de tijd bezig zijn met het keurig in het oog houden van al zijn software. Geen enkele gebruiker zal bij elk gebruik van zijn computer voor alles gaan nakijken of het wel up to date is! Dat is waar dit programma helpt: het houdt elk programma in het oog en geeft je een melding wanneer er updates beschikbaar zijn. Je kan ze zelf laten installeren rechtstreeks vanuit het programma!

Zeker een aanrader dus voor elke Windows-gebruiker die zijn computer weer een stukje veiliger wil maken!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Secunia PSI (Personal Software Inspector)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *