Photo Pos Pro

Je bent hier:Home-Videobewerking-Photo Pos Pro

Photo Pos Pro

Photo Pos Pro is een zeer compleet programma om gratis uw foto’s te bewerken. Het programma dat voorheen altijd betaalt was, wordt momenteel gratis aangeboden door de uitgever.

Download Photo Pos Pro

Beschrijving

Photo Pos Pro is een goed alternatief voor het professionele én kostbare Photoshop. Photo Pos Pro biedt haar gebruikers vrijwel dezelfde mogelijkheden als betaalde concurrenten.

Het grote nadeel van Photo Pos Pro is de oude interface van het programma wat totaal niet bij de functionaliteiten van Photo Pos Pro past. Eenmaal bekend met het programma is het zeer gemakkelijk naar uw eigen wensen aan te passen.

Met Photo Pos Pro kunt u onder andere gebruik maken van maskers, lagen en penselen. Daarnaast heeft Photo Pos Pro een optie om uw tijdrovende klusjes te laten uitvoeren.

Photo Pos Pro Photo Editor Belangrijkste eigenschappen / mogelijkheden:

– Ondersteuning van vele foto en afbeeldings bestandstypen waaronder ook wachtwoord beveiligde bestand types.

– Directe Ondersteuning van scanners en digitale camera’s – Photo Pos Pro ondersteunt een breed scala aan digitale apparaten die beelden kunnen vastleggen, zoals scanners, digitale camera’s en videocameras.

– Geavanceerde mogelijkheden tot het verbeteren en bewerken van afbeeldingen – Met deze tools en functies kunt u uw afbeeldingen en fotos verbeteren, repareren en verrijken. Er zijn een aantal functies die automatisch uw afbeeldingen herstellen en verbeteren als ook hulpmiddelen voor het bewerken en wijzigen van kleuren en texturen, een verscheidenheid aan filters, tools voor het wijzigen en het wijzigen van de resolutie en de oriëntatie van foto’s en meer.

– Tools voor precisie reparatie en montage – Met deze tools kun je heel nauwkeurig reparaties aan foto’s doen zoals het verwijderen van krassen en ongewenste details, vervaging en het uitvegen van gebieden op een foto en nog veel meer Pinpoint mogelijkheden. U kunt ook gezichtsbewerkingen uitvoeren op uw foto’s (portretten) om uzelf een gavere huid te geven en oneffenheden te verbergen.

– Tools voor het maken van Computer Graphics. De computer Graphics tools omvatten regelmatige brushes, aangepaste brushes, tools voor het tekenen van lijnen en vormen, “vullen” mogelijkheden en nog veel meer. De Graphic tools ondersteunen Transparantie, texturen, patronen, verlopen en nog veel meer.

– Rich Text Tools – Met de tekst tools, kunt u verschillende teksten toevoegen aan uw afbeeldingen en fotos. Net als de grafische tools, ondersteunen de tekst gereedschappen ook Transparantie, texturen, patronen, verlopen en nog veel meer.

– Special Effects – De software bevat tientallen functies waarmee je speciale effecten kunt creëren.

– Selectie Gereedschappen – Met deze tools kun je gewenste gebieden isoleren op een foto en bewerken. Ook zijn er verschillende automatische selectie mogelijkheden

– Layers – Een van de belangrijke eigenschappen van de software is de mogelijkheid om foto’s te maken met tal van lagen. Voor elke laag kunt u de mate van transparantie, plaats in de hiërarchische niveau van de lagen, Blend Mode, Curve grafiek en andere dingen instellen. Het gebruik van lagen biedt oneindig veel bewerkingsmogelijkheden voor de gebruiker, evenals maximale flexibiliteit.

– Maskers – De software ondersteunt Maskers en Alpha Maskers.

– Verlopen, patronen en texturen – De software ondersteunt een verscheidenheid van texturen, patronen en verlopen. U kunt hier ook uw eigen patronen van maken.

– Script Tools – U kunt zelf scripts maken of bestaande scripts uitvoeren om taken te automatiseren en op zo veel bestanden als u zelf wilt uit te voeren.

– Batch Operations – De software stelt u in staat om een ​​verscheidenheid aan bewerkingen te doen op een aantal foto of afbeeldingen in 1 keer .

– Het omzetten van foto bestandstypen (indelingen) – De software maakt een snelle en eenvoudige conversie van het bestandsformaat van foto bestanden mogelijk (bv jpg naar png of naar gif of bmp).

– De Picture Browser – Photo Pos Pro bevat een ingebouwde foto browser waarmee u eenvoudig kunt bladeren door de foto’s die opgeslagen zijn op uw computer.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Photo Pos Pro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *