Nexus Radio

Je bent hier:Home-Audio-Nexus Radio

Nexus Radio

Nexus radio is een zeer luxe multimedia programma waarmee u makkelijk muziek kunt downloaden, delen coderen etc.

Download Nexus Radio

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Nexus Radio is een gratis alles-in-een applicatie voor al uw muziek behoeften. Zoeken en downloaden van meer dan 15 miljoen nummers rechtstreeks naar uw pc, of luisteren na een van de gratis 11.000 + radio stations. U kunt gedownloade nummers direct binnen Nexus Radio afspelen, of de liedjes op uw iPod / iPhone of een andere multimedia-apparaat zetten.
Naast een bibliotheek van rijke muzikale inhoud, Nexus Radio is ook beladen met extra gratis muziek een heel eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen. Aangepaste ringtones met behulp van de ingebouwde muziek trimmer, of gebruik de Nexus Radio ID3 tag editor om eenvoudig uw muziekbestanden te coderen. Gebruikers kunnen ook een aangepast profiel maken en profiteren van de andere vele gratis diensten die het programma aanbied. U kunt foto’s uploaden, het maken van persoonlijke blogs, groepen vast te stellen..

Deze versie voegt een verbeterde muziek zoekmachine, 1000 nieuwe radiostations, en een nieuwe plugin-systeem uit te breiden Nexus Radio functionaliteit toe.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nexus Radio” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *