FullDataBackup

Je bent hier:Home-PC onderhoud-FullDataBackup

FullDataBackup

FullDataBackup zorgt ervoor dat u veilig uw afbeeldingen, documenten en andere belangrijke bestanden kunt opslaan. FullDataBackup bewaart uw bestanden op een door u gewenste locatie als een externe harde schijf of zelfs online.

Download FullDataBackup

Beschrijving

FullDataBackup is een ideaal programma om uw afbeeldingen, documenten en andere belangrijke bestanden veilig te stellen. U kiest zelf de locatie en de bestanden die veilig gesteld dienen te worden. Dit kan zijn op een externe harde schijf, een DVD’tje of de beste mogelijkheid, online!

Er is slechts een eenmalige registratie vereist om het programma 15 dagen lang te testen. Na deze testperiode zal FullDataBackup slechts 4 dollar per maand kosten. Indien u ervoor kiest FullDataBackup aan te schaffen zal u ongelimiteerd uw data op het internet kunnen veiligstellen.

Het programma is in te stellen in maar liefst tien verschillende talen waardoor het wereldwijd bekend is geworden. Ook erg belangrijk is dat uw bestanden via een beveiligde (SSL) verbindingen naar uw privé ruimte op het internet worden verplaatst. Indien u vragen heeft staat de support 24/7 ter uw beschikking.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FullDataBackup” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *