DivX Plus

Je bent hier:Home-Videobewerking-DivX Plus

DivX Plus

DivX Plus maakt het mogelijk om gratis DivX-bestanden op je pc af te spelen. DivX Plus is helaas enkel beschikbaar voor Windows.

Download DivX Plus

Beschrijving

DivX Plus stelt u in staat DivX-bestanden af te spelen. DivX Plus was eigenlijk gemaakt voor het omzetten en verkleinen van uw videobestanden. Echter is dit volledig uitgebreid, tot groot genoegen van de gebruikers.

Wilt u haarscherpe videobestanden afspelen op uw computer zonder allerlei rotzooi binnen te halen? Kies dan voor DivX Plus, het programma beschikt over een hoop mogelijkheden waardoor vrijwel alle wat te maken heeft met videobestanden mogelijk is.
Naast de standaard player beschikt DivX Plus over een hoop andere mogelijkheden. Zo kunt u via DivX Plus Converter al uw videobestanden converteren.

Wilt u zorgen dat alle andere applicaties ook DivX ondersteunen? Download dan het DivX Codec Pack, deze uitbreiding zorgt ervoor dat ook Windows Media Player DivX-bestanden kan afspelen.

Ook de DivX Player is zeer handig voor het downloaden en branden van uw videobestanden. DivX Web Player wordt veel vergelijken met iTunes, dat ook alles in één programma heeft zitten.

Als beginnend gebruiker zult u last hebben van advertenties, gelukkig zijn deze via het menu uit te schakelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DivX Plus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *