BitMeter

Je bent hier:Home-Overige-BitMeter

BitMeter

Met BitMeter OS kun je jouw netwerkverkeer in de gaten kunt houden.

Download BitMeter

Categorie: Tag:

Beschrijving

BitMeter geeft realtime up- en downloadsnelheden weer en er zijn verschillende statistieken over binnengekomen en verzonden data te raadplegen. Als je isp quota hanteert kan het programma je laten zien hoever deze zijn opgebruikt.

De verschillende kleuren in de grafiek vertegenwoordigen uw upload en download snelheden, het overzicht updates elke seconde, en de huidige snelheden zijn ook numeriek weergegeven in het onderste deel van het venster.

BitMeter Statistics scherm
Als u gegevens wilt zien van eerder gebruikt, kunt u gebruik maken van het Statistics deel om te zien wat er gebeurd is in de afgelopen uren, dagen of weken.

BitMeter Totals Grid
De gegevens in elk van de grafieken is ook numeriek te raadplegen en kan worden geëxporteerd naar een spreadsheet voor het doen van gedetailleerde analyses

Naast het bijhouden van uw datagebruik heeft BitMeter een heleboel andere handige functies:

BitMeter webinterface
Met behulp van de functie waarschuwingen, kan BitMeter u op de hoogte brengen wanneer u een bepaalde hoeveelheid data (of zelfs omgerekend in kosten) hebt gebruikt, of als uw snelheid boven of onder een limiet komt die u heeft opgegeven.

BitMeter ISP Beperkingen Screen
In het geval dat uw internet provider limieten stelt aan uw gebruikt kunt u bitmeter u laten waarschuwen. Stel uw (maaandelijks / dagelijks) limiet in en bitmeter waarschuwt u als u dit limiet bereikt heeft of gaat bereiken.

BitMeter Stopwatch
BitMeter bevat ook een on-screen Stopwatch, die kan worden geconfigureerd om allerlei informatie, zoals het uploaden en downloaden totalen weer te geven, en de gemiddelde, maximum en minimum snelheid

BitMeter Calculator
Er is ook een handige calculator (rekenmachine) voor het uitrekenen hoe lang een download gaat duren, of hoeveel je kunt uploaden / downloaden in een bepaalde tijd

De BitMeter grafiek kan worden ingesteld op ‘float’ zodat het altijd voor alle andere schermen en programmas weergegeven wordt. Ook kan het scherm gedeeltelijk transparant gemaakt worden.
BitMeter InfoPane

BitMeter is vertaald in de volgende talen: Tsjechisch, Deens, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Traditioneel Chinees, Arabisch, Vereenvoudigd Chinees, Zweeds, Nederlands, Slowaaks, Frans, Japans, Braziliaans Portugees en Hongaarse .

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BitMeter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *