AnyDVD

Je bent hier:Home-Brandprogramma's-AnyDVD

AnyDVD

anyDVD is een handig programma waarmee u de beveiliging van een dvd/cd kan verwijderen.

Download AnyDVD

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

AnyDVD werkt op de achtergrond van uw computer om automatisch kopieerbeveiligingen van een dvd-film te verwijderen, zodra de DVD in de dvd speler is gestopt. Na het inladen van een film in uw computer kunt u de film opslaan zonder beveiliging en hem branden op een CD/DVD. Ook kunt u de beveiliging van DVD’s verwijderen die alleen op bepaalde dvd spelers afgespeeld kon worden, en ze dus afspeelbaar maken voor alle soorten dvd-spelers (regio lock verwijderen).

AnyDVD is geschikt voor het verwijderen van ongewenste film functies, inclusief ondertitels en verbod berichten, zoals het auteursrecht en FBI-waarschuwingen, die normaal gesproken ook niet door te spoelen zijn. Het programma kan gelijk worden opgestart als u windows opstart, het programma word dus meteen in werking gesteld en u kunt het gelijk volledig gebruiken.

Decryptie is niet alles dat AnyDVD biedt. U kunt de drive snelheid van uw DVD-drive aanpassen, om het geluidsniveau te verlagen wanneer u films kijkt op uw pc.

Maar AnyDVD niet alleen op bij dvd’s. Het decodeert ook beschermde audio-cd’ s waardoor je alle muziek cd’s gewoon kunt kopiëren
Muziek cds rippen, DVD rippen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AnyDVD” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *