Kun je bestanden terughalen die je verwijdert hebt uit je prullenbak?

Door Piet - 14/09/2010 23:27

Ik heb per ongeluk mijn prullenbak van mijn computer geleegd, maar er stonden nog bestanden in die ik nodig hebt.
Hoe kan ik deze bestanden die ik verwijderd heb uit de prullenbak terughalen?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Als je de juiste programma's hebt, kan dit inderdaad. Voorwaarde is wel dat je je computer sinds het verwijderen niet veel gebruikt hebt, anders is er een grote kans dat je bestanden al overgeschreven zijn. Download bijvoorbeeld Recuva ( Recuva Downloaden )

Door Nadel - 16/09/2010 12:08
4

Na het legen van de prullenbak kun je de verwijderde bestanden met recovery software terughalen.
Om dit te voorkomen kun je bijv killdisk gebruiken.
Deze overschrijft je hardeschijf een aantal keer waardoor bestanden veel moeilijker terug te halen zijn

Door Justin - 26/09/2010 22:49
8

hihi.....simpel..... gewoon een systeemherstel naar de dag dat je je bak hebt geleegd....

Door ed - 14/02/2013 18:26
22

ik heb een map die hele belangrijke map verwijderd, hoe krijg ik die terug

Door - - 28/04/2013 14:43
34

Wij hebben onze prullenbak leeggemaakt en een item moeten wij terug hebben, hoe gaat dit?

BVD Ruud

Door Bommer - 19/09/2014 09:28
34

Ik wouw weten hoe ver terug je kan kijken als ik die site ga installeren waarom ik moet mails vinden van het jaar 2014

Door Mirella - 19/11/2016 13:34

Statistieken.

Gepost op 14/09/2010 23:27
18220 keer bekeken
6 antwoorden