Hoe kan ik een screenshot maken?

Door Joost - 14/09/2010 23:00

Ik wil graag een screenshot maken, maar ik heb geen idee hoe dit moet.
Kan iemand mij aub uitleggen hoe ik een screenshot moet maken?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Druk Shift+Print Scrn. Druk Alt+Print Scrn om alleen een screenshot te maken van
het venster dat je geopend hebt. Vervolgens kun je het plakken (Ctrl+v) in Word of Paint
of welk programma je het dan ook in wil gebruiken.

Door Justin - 16/09/2010 12:02
0

Gewoon \'Print Scrn\' (PrtSc) indrukken is ook genoeg, je hoeft niet per se Alt of Shift ook nog eens in te drukken.
Hierna gewoon ergens plakken

Door Niels - 27/02/2011 20:48

Statistieken.

Gepost op 14/09/2010 23:00
3265 keer bekeken