Ik krijg mijn windows mobile telefoon niet verbonden met mijn computer

Door Jan - 12/09/2010 15:41

Ik heb een probleem. Het lukt mij niet om mijn mobiele telefoon met daarop Windows Mobile te verbinden met mijn computer. Ik wil hem graag synchroniseren en bestanden laten uitwisselen met mijn windows computer (Vista en Windows 7).

Wie heeft er een oplossing?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

In de vroegere windows versies had je het programma ActiveSync nodig om je windows mobile telefoon te verbinden met je computer.

Tegenwoordig (Windows Vista en Windows 7) moet je het windows programma Windows Mobile Device Center (Windows Mobiele Apparaatbeheer in het Nederlands) installeren.

Dit programma kun je vinden op
http://www.megadownloads.nl/download/441/Windows%20Mobile%20Device%20Center.html

Let op dat je de juiste versie download (32 bits of 64 bits).

Succes!

Door Jaque - 12/09/2010 15:45

Statistieken.

Gepost op 12/09/2010 15:41
3474 keer bekeken