GPS-gegevens in realtime op laptop

Door Hanneke - 30/06/2011 17:23

Hoe kan ik mijn GPS-gegevens in realtime op mijn laptop bekijken in Google Earth?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Wanneer je een GPS-apparaat op je laptop hebt aangesloten, dan is het inderdaad mogelijk via Google Earth in realtime je GPS-gegevens te bekijken. Wanneer je onderweg bent, kun je op deze manier je locatie vaststellen en je vorderingen volgen in Google Earth. Kies hiervoor na het aansluiten van je GPS-apparaat op je laptop achtereenvolgens ‘GPS’ en ‘Realtime’. Vervolgens krijg je een aantal keuzes: ‘Protocol selecteren’, ‘Limiet voor importeren routepunt’, ‘Polling-interval’ en ‘Automatisch pad volgen’. Ten slotte klik je op ‘Starten’. Je kunt nu via Google Earth in realtime je GPS-gegevens volgen.

Door Pascal - 01/07/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 30/06/2011 17:23
2971 keer bekeken