Recent gesloten tabbladen in Firefox openen

Door Harry - 22/06/2011 16:16

Kun je in Firefox recent gesloten tabbladen openen?

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Net zoals veel andere internetbrowsers, houdt de Firefox browser bij welke websites je hebt bezocht. Daarnaast houdt Firefox ook een geschiedenis van recent gesloten tabbladen bij. Wanneer je bijvoorbeeld per ongeluk een website hebt afgesloten, dan kun je met Firefox het tabblad weer vlug openen. Ga hiervoor in Firefox achtereenvolgens naar ‘Geschiedenis’, en ‘Onlangs gesloten tabbladen’. Er verschijnt vervolgens een lijst van de tijdens de huidige internetsessie recent gesloten tabbladen. Door één van de websites in deze lijst aan te klikken, wordt het tabblad weer geopend.

Door Pascal - 23/06/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 22/06/2011 16:16
2806 keer bekeken