Updates Windows 7 installeren

Door Rolf - 16/06/2011 11:45

Windows 7 installeert regelmatig automatisch allerlei updates. Hoe kan ik deze updates zelf beheren?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Windows gaat inderdaad regelmatig zelf op zoek naar updates. Dit is overigens wel afhankelijk van hoe Windows is geïnstalleerd. Via het configuratiescherm is het mogelijk de updates voor Windows 7 zelf te beheren. Je kunt deze Windows 7 updates geheel uitschakelen, of zelf te kiezen welke updates je wilt installeren en welke niet. Kies hiervoor Start, Configuratiescherm, Systeem en beveiliging, Windows Update, Automatische updates in- of uitschakelen. Nadat er een nieuw scherm is geopend, kun je onder ‘Belangrijke updates’ de updates voor Windows 7 beheren.

Statistieken.

Gepost op 16/06/2011 11:45
2850 keer bekeken