Geluid andere toepassingen automatisch dempen tijdens Skype

Door Rienk - 16/06/2011 11:35

Kan ik het geluid van andere toepassingen automatisch laten dempen wanneer ik gebeld wordt via Skype? Ik gebruik Windows 7.

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Windows 7 biedt inderdaad de mogelijkheid om geluid van andere toepassingen automatisch te laten dempen wanneer je bijvoorbeeld via Skype wordt gebeld. Om de instellingen van deze functie te beheren, kies je achtereenvolgens ‘Start’, ‘Configuratiescherm ‘, ‘Hardware en geluiden’ en ‘Geluid’. In het tabblad ‘Communicatie’ is daarna in te stellen of, en zo ja met welk percentage, het geluid van andere toepassingen gedempt moet worden wanneer Windows 7 communicatie via bijvoorbeeld Skype detecteert.

Statistieken.

Gepost op 16/06/2011 11:35
8165 keer bekeken