Prestaties Windows 7 beheren

Door Geert - 16/06/2011 11:29

Hoe kan ik de prestaties van Windows 7 beheren?

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Het is inderdaad mogelijk de prestaties van Windows 7 zelf te beheren en aan jouw behoeften aan te passen. Kies hiervoor ‘Start’, en klik vervolgens met de rechtermuisknop op ‘Computer’. Kies daarna ‘Eigenschappen’. In het nieuwe venster klik je op ‘Geavanceerde systeeminstellingen’. In het nieuwe scherm kies je onder ‘Prestaties’ voor ‘Instellingen’. Vervolgens kun je door het in- of uitschakelen van vinkjes functies op actief of inactief zetten en zo de prestaties van Windows 7 beheren, bijvoorbeeld om Windows 7 en jouw computer sneller te laten werken.

Statistieken.

Gepost op 16/06/2011 11:29
2067 keer bekeken