In Windows 7 spellen spelen via internet

Door Peike - 16/06/2011 11:07

Hoe kan ik in Windows 7 spellen spelen via internet?

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

In een aantal versies van Windows 7 heb je de beschikking over spellen via internet. Je hebt de keus uit Spades, Backgammon en Dammen. Wanneer in Windows 7 een spel opgestart wordt, dan wordt er verbinding gelegd met de server van Microsoft. Behalve informatie over jouw computer wordt er een uniek ID verzonden naar Microsoft. Wanneer de verbinding tot stand gekomen is, wordt je aan een speler ergens ter wereld gekoppeld en kun je gaan spelen. Tijdens het spelen is het mogelijk via standaard berichten met elkaar te chatten. Eventueel kun je zelf de vormgeving van een spel instellen.

Statistieken.

Gepost op 16/06/2011 11:07
2868 keer bekeken