Windows 7 opstartlogo uitschakelen

Door Sabine - 16/06/2011 11:00

Kan ik het Windows 7 opstartlogo uitschakelen?

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Het is inderdaad mogelijk om het Windows 7 opstartlogo uit te schakelen; er verschijnt dan bij het opstarten van je computer slechts een zwart scherm. Om het Windows 7 opstartlogo uit te schakelen, kies je ‘Start’, ‘Alle programma's’, ‘Bureau-accessoires’ en ten slotte ‘Uitvoeren’. Vervolgens tik je ‘msconfig’ in en klik je ‘OK’. Er opent een nieuw venster: klik op ‘Computer opstarten’. Daarna vink je ‘Zonder gebruikersinterface starten’ aan. Klik ten slotte OK. Wanneer je de volgende keer je computer opstart, zul je geen Windows 7 opstartlogo meer te zien krijgen.

Statistieken.

Gepost op 16/06/2011 11:00
2478 keer bekeken