Lettergrootte veranderen interface Windows 7

Door Mieke - 16/06/2011 10:53

Hoe verander ik de lettergrootte van de interface van Windows 7?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

In Windows kun je inderdaad de lettergrootte van de interface veranderen. In Windows 7 kies klik je hiervoor achtereenvolgens op ‘Start’, ‘Configuratiescherm’, ‘Hardware en geluiden’, en ten slotte op ‘Beeldscherm’. Klik daarna op ‘Aangepaste tekengrootte instellen’. In het venster dat nu verschijnt, kun je met een schuifbalkje naar wens de lettertypegrootte veranderen. Ook is het mogelijk een keuze te maken uit de standaardwaarden 200%, 150%, 125% en 100%. Ten slotte klik je op OK en daarna op de knop ‘Toepassen’. Als je op ‘Afmelden’ klikt, krijg je de uiteindelijke lettergrootte te zien.

Statistieken.

Gepost op 16/06/2011 10:53
2727 keer bekeken