Tekst ‘snelkoppeling’ verwijderen in Windows Vista

Door Arend - 16/06/2011 10:25

Ik heb in Windows Vista een snelkoppeling gemaakt naar een map, maar nu staat er achter de naam ‘snelkoppeling’. Kan ik dit verwijderen?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Via het register kun je Windows zo instellen, dat er achter de snelkoppeling automatisch geen tekst meer wordt geplaatst.
Ga hiervoor achtereenvolgens naar ‘Start’, ‘Alle Programma’s’ , ‘Bureau-accessoires’ en ‘Uitvoeren’. Vervolgens tik je in: ‘regedit’ en navigeer je naar:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

Vervolgens dubbelklik je op de waarde onder ‘link’, en vervang je de letters en cijfers door ’00 00 00 00’.
Na het opnieuw starten van de PC zal er geen tekst meer geplaatst worden.

Statistieken.

Gepost op 16/06/2011 10:25
8308 keer bekeken