Hoe herstel ik mijn internetverbinding?

Door Wim - 18/04/2011 12:09

Mijn internet maakt geen verbinding meer, hoe herstel ik dit?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Als uw internet verbinding het niet meer doet kan dat aan een paar dingen liggen. Uw router kan uitgevallen zijn, dit kunt u checken op uw router door te kijken of de status lichtjes nog branden. Als ze nog branden dan kunt u het beste uw router uit- en inschakelen. Als hierna de verbinding nog steeds niet werkt, dan kunt u de verbinding herstellen. Om dit te doen gaat u naar "start" - "configuratiescherm" en dubbelklik op "netwerkverbindingen" daarna klikt u met de rechtermuisknop of LAN- of snelle Internetverbindingen en dan op "herstellen". Als het goed is, doet uw internet het nu weer. Is dit niet het geval dan moet u contact opnemen met uw internet provider

Door Elske - 19/04/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 18/04/2011 12:09
4432 keer bekeken