Hoe beveilig ik mijn draadloos internet verbinding?

Door Sam - 18/04/2011 12:05

Ik wil niet dat mensen mee kunnen draaien met mijn draadloos internet verbinding! Dus hoe beveilig ik dit?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Als u internet verbinding niet beveiligd is, kunnen andere mensen mee genieten van uw internet verbinding! Ze kunnen dan gebruik maken van uw internet, terwijl u er gewoon voor betaalt! Gelukkig kunt u gemakkelijk een WPA2 wachtwoord op uw router zetten. Deze router bevat van zichzelf ook al een beveiliging systeem, wat u nog veiliger kunt maken door er een wachtwoord op te zetten. Het aanmaken van een WPA2 wachtwoord is niet zo moeilijk. Dit kunt u simpel doen door de volgende stappen te volgen. Als eerste moet u inloggen in uw router, waarbij u in de handleiding moet kijken welk IP adres u moet gebruiken. Indoen u zelf nooit een paswoord voor uw router heeft gebruikt staat deze standaard in uw handleiding. Daarna moet u naar de rubriek "beveiliging" gaan en daar kunt u het wachtwoord instellen. Zo heeft u de draadloze internet verbinding beveiligd, zodat indringers er niet makkelijk in kunnen.

Door Jos - 19/04/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 18/04/2011 12:05
2841 keer bekeken