Hoe verwijder ik een programma van mijn computer?

Door Sasha - 18/04/2011 11:42

Ik heb een programma per ongeluk gedownload en nu wil ik deze verwijderen, hoe moet ik dit doen?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Als u een programma heeft dat u niet meer gebruikt, of dat u eigenlijk helemaal niet op uw computer wil hebben, kunt u deze makkelijk verwijderen. Als u dit wilt doen, moet u naar “start” gaan en dan naar “programmatoegang en –instellingen”. Als u dit heeft geopend gaat u naar “programma wijzigen of verwijderen” daarna zoekt u het programma op en klikt hem aan. Dan ziet u staan “wijzigen” en “verwijderen”. Als u het programma wilt verwijderen moet u uiterraat op “verwijderen” klikken, hierna moet u de stappen volgen en daarna is het programma van u computer verwijderd!

Door Ina - 19/04/2011 00:00

ik heb installeert windowes 7 windowes 2011 verwijderen aub

Door safdar - 23/04/2011 08:53

Statistieken.

Gepost op 18/04/2011 11:42
3375 keer bekeken